Play Video

Nata kur ndoqa qenin tim

Autorë: Nina Laden

Ilustratorë: Nina Laden

Përkthimi: Fjolla Zllatku

Botues: Chronicle Books

Lexoi: Amernis Nokshiqi

Kohëzgjatja: 8 minuta

A jeni pyetur ndonjëherë ku shkojnë qentë natën dhe çfarë bëjnë? Djaloshi i këtij rrëfimi ka një qen për të cilin beson se edhe ai është qen i zakonshëm sikurse të gjithë qentë e tjerë. Por, disa ngjarje i lindin dyshimin se ndodh diçka e çuditshme dhe djaloshi vendos, ta ndjek qenin e tij për të zbuluar këtë. Shikoni librin dhe zbuloni se në çfarë aventura kalojnë qentë, derisa njerëzit janë në gjumë të thellë.